Nieuws

Terug naar overzicht

Kleding pop-up in woonzorgcentra

Wil je jouw bewoners een unieke en gemakkelijke winkelervaring bieden? Zoek niet verder! Ik kom graag naar het woonzorgcentrum met mijn kleding pop-up. Dankzij Fashion at Home kunnen de ouderen op een veilige en vertrouwde manier kleding passen en de nieuwste trends ontdekken.

woonzorgcentra-kleding-passen-popup.jpeg

Ontdek de kwaliteit en comfort van onze kledij

Bij Fashion at Home hebben we een uitgebreide collectie die altijd up-to-date is met de nieuwste trends. Of de bewoners nu op zoek zijn naar stijlvolle kleding voor een speciale gelegenheid of comfortabele outfits voor overdag, we hebben voor elk wat wils. Onze collectie omvat diverse kledingmerken, variƫrend van maat 36 tot 46, met zowel mooie als praktische opties.

Een persoonlijke winkelervaring 

We begrijpen dat het belangrijk is om tijd en rust te nemen bij het passen van kleding. Daarom bieden we de oudere en minder mobiele bewoners de mogelijkheid om individuele pasmomenten in te plannen. Op deze manier kunnen ze in alle rust en privacy mijn collectie bekijken en kleding passen op hun eigen kamer. Want ook zij verdienen een persoonlijke en plezierige winkelervaring, en dat is precies wat Fashion at Home biedt.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Heb je nog vragen over onze kleding pop-up service bij woonzorgcentra? Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en bespreek de mogelijkheden die Fashion at Home biedt. Stuur een e-mail naar simonsann72@gmail.com of bel naar 0472/440388 en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

pop-up-kleding-woonzorgcentra.jpeg